Årets julegave tips!!

Jeg er veldi opptatt av tradisjoner, og liker å ta vare på ting som skaper minner.

Så til jul i fjor laget jeg en julegave som alle i familien min fikk.

Familiens egen bakebok.

IMG_3226

 

I denne boken har jeg samlet de oppskriftene jeg bruker selv. I tillegg fikk jeg tak i kokeboken til Momi, og scannet inn noen av hennes oppskrifter. Veldig koselig at alle for disse oppskriftene, nå har vi muligheten til å bruke de, og det er et hyggelig minne å ha hennes håndskrift i boken. I tillegg fikk jeg en bok av mamma for noen år siden hvor hun hadde skrevet inn slike kaker hun baket når jeg var liten, og andre oppskrifter hun bruker. Så alt dette puttet jeg inn i en fotobok.

Det var selvsagt litt jobb, men når den var ferdig, var jeg ferdig med 5 gaver også. :

IMG_3227

Største jobben var faktisk å finne bilder, og ta bilder som kunne være i boken. Men når den endelig var ferdig var jeg veldig fornøyd. :) Jeg har brukt boken masse selv også. Den står stadig fremme.

I går ryddet jeg i trappen, og her bruker jeg å ha litt forskjellige bilder og pynt. Det var litt for tidlig å lage til til jul, så i går samlet jeg sammen ting bestefaren min har laget i tre, og andre minner. Da var det også naturlig at boken får stå der fremtil det blir julepynt.

IMG_3200

IMG_3211IMG_3210

Så finn fram minner, og lag en minnebok, eller kokebok for din familie.

Ha en god tirsdag!!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone
No comments yet.

Legg igjen en kommentar

− 1 = 5