Bakekurs. :)

En lørdag for litt siden var vi invitert i bursdag til noen venner. Det var utrolig hyggelig men mange vi kjente, og mange nye bekjentskaper. Blandt de som var der var det veldig mange barn, og jeg sa meg villig til et lite «kakestunt». Vi laget en prinsessekake sammen. :) Mamma i huset hadde baket bunnen, og jeg røretsammen en sjokoladesmørkrem. Så samlet vi troppene. Og jeg er imponert over disse søte små som stod stille og hjalp til med både kjevling og utstikking. De festet på og ordnet etter alle kusnstens regler. Og jeg hadde nesten full oppmerksomhet i nesten 20 min fra en hel herskare med barn. IMG_5976

Her er fire av de i sluttfasen. Barn er superflinke om de slipper til. :)

Så bakekurs for barn hadde vært morsomt å ha flere av. Tenker at til høsten blir det bakekurs for voksne hvertfall. Er det noen som hadde vært interisert i kurs?

Nå er de fleste innstilt på sommerferie.

Og de som har litt fri nå kan ta turen ut og kose seg med friske bær. Her i Vikersund holder både blåbær og rips på å bli moden, og i skogkantene er det mange herligheter.

Så finn et strå å tre dem på…

IMG_5983

Så ha en strålende kveld. I morgen skal jeg på innkjøp i Oslo. Da skal vi handle varene som skal komme til butikk i desember og januar. Det er ikke så lett å vite hva dere kunder ønsker så lagt fram i tid. Men vi gjør så godt vi kan. :)

 

 

 

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

One Response to Bakekurs. :)

  1. Gry mikalsen 2. juli 2014 at 08:29 #

    Jeg kunne tenkt meg å være med på bakekurset ditt til høsten.. :) morro

Legg igjen en kommentar

12 + = 15