Jeg tenker at det er viktig å drive med ting man er glad i og brenner for. Da er jo alt mye mere moro!!

I tillegg er det viktig å finne en eller flere ting du kan drive med som gir deg muligheten til å være tilstede akkurat der du er!

Jeg tror ikke jeg er alene om å synes at det er  vanskelig å ikke tenke på alt jeg skal rekke, planlegge dagene som kommer, eller irritere seg over noe jeg har glemt….

Men det er da det er viktig å finne en aktivitet man klarer å være tilstede i.

For meg er bakingen et av disse stedene, der jeg bare ER.

Jeg nyter det å lage ting som dufter godt, blir vakre (forhåpentligvis…),og som har en harmoni i tekstur og smaker.

Det å bare gå inn i «boblen» hvor jeg bare drømmer meg bort i marsipan og sjokolade, er en god følelse. Da lar jeg sorger og problemer ligge, og klarer å bare være, her og nå!

Så jeg kan si at bakingen er en av mine terapautiske områder.

 

Bilde 3

Når jeg sier en av mine terapautiske områder, betyr det faktisk at jeg har flere.

Jeg strikker og synger også. :)

Det er fantastisk å ha gode hobbyer. Strikkehobbyen er i tillegg fornuftig da det faktisk blir fine ting en gang i blant!

Nå er jeg i tillegg heldig som jobber med garn til daglig i butikken vår. Butikken heter Søstrene Sisters AS og vi har barneklær og garn.

Disse terapiformene er gode å ha når det stormer. Det å drive egen bedrift sammen med søsteren er jo, moro, men også utfordrende, og mye å tenke på. Men spesielt viktig har det vært for meg å ha aktiviteter hvor jeg kan hvile i forhold til Andreas, sønnen min på snart 16 år. Andreas er autist, og nå bor han i en kommunal bolig.

Det å ha et «annerledes» barn har vært, og er fortsatt veldig krevende. Det var i perioden da jeg først fikk følelsen at det var noe med Andreas at jeg startet å bake. Så akkurat bakingen har sterk forankring til han.

Jeg har senere fått en datter, Aurora snart 8 år, som er frisk som en fisk. Men for henne er det utfordringer med å ha

«en liten storebror».

Dette kommer jeg sikkert til å skrive om i mine hverdagslige innlegg.

IMG_0681

 

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone