Bryllupskake.

Å få lage bryllupskake til noen er det morsomste og mest nærvepirrende jeg vet om.

Det er ikke til å komme fra at denne dagen har de fleste bruder sett for seg lenge, kanskje menge år. Og de vet veldig godt hvordan alt skal være.

Jeg var så heldig å få lage kaken til noen som hadde bryllup, og de hadde alt i hvitt og rosa. Og jeg som elsker rosa koset meg veldig med jobben.

IMG_6072

Rosene laget jeg noen dager i forveien, og lagret de i eggekartonger i et skap. Dette sparer masse jobb den dagen kaken skal lages. For å lage en 3 etg kake med målene 36, 25 og 15 cm tar masse tid.

Kaken er fylt med vaniljekrem, krem og friske bringebær.

Den er trukket med ekstra hvit marsipan fra Cacas.

IMG_6070

Bryllupskaker er lurt å bestille i god tid. Så planlegger du å gifte deg neste år bestill kaken når du har bestemt dato. Bare datoen er bestilt kan du bestemme hvordan kaken skal være og innholdet når det nærmer seg.

Jeg planlegger en kveld til høsten med kakesmaking. Denne kvelden skal være bare for de som skal gifte seg, og er det noen som skal holde andre store selskaper kan de også få melde seg på denne kvelden. Jeg leverer kaker innenfor en radius på en time. Så jeg kan levere i et stort område. Kjenner du noen som skal gifte seg i Hønefoss, Jevnaker, Kongsberg, Drammen eller Oslo området er det hyggelig om du deler bloggen min med de, og gir de muligheten til å melde seg på en slik kveld. Men dette kommer jeg tilbake til etter ferien. :)

IMG_6069

Ønsker dere alle en strålende dag!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

+ 35 = 40