En dag med Andreas

I dag har vi hatt en skikkelig mor og sønn dag, og turen gikk til Drammen.

Det var en super glad gutt som var klar når jeg hentet han.

IMG_6382

Vi testet ut alle fontenene i by´n…

IMG_6391 IMG_6394

Sjekket ut butikkene i gågaten, og Andreas fant både nyt maleskrin, perler og baller som han handlet. Etter en tur på McDonalds bar det i vei til dagens høydepunkt, Drammensbadet.

Og jeg må virkelig si at jeg er imponert. Vi har ikke vært her tidligere, men dette kan virkelig anbefales.

IMG_6413

Vi testet alle basengene både ute og inne. Og Andreas var henrykt. Han trives best i bassengene for de minste barna. Det er jo her det spruter og renner vann. Men han er veldig mye større en de andre, og de små barna kikker granskende på den store gutten som smiler fra øre til øre. Og de stusser nok litt over at han ikke svarer når de sier noe til han… Vi som er sammen med Andreas er vandt med å måtte forklare at han ikke har språk. Så dagen i dag har vært strålende. Han overrasket en dame med å spurte bort og rappe et lekespann. Stakkar hun skvatt skikkelig, men beklaget seg veldig over at hun ikke hadde forstått at han ikke mente noe galt. Det var hyggelig. Jeg har opplevd at folk har blir ganske sinna når han prøver å låne noe som tilhører andre barn, det blir trist. Han mener jo ikke noe vondt med det. Han synest bare noen andre har så pene ting at han vil ta litt på de.

IMG_6409

Mest av alt var jeg imponert over handicapgarderoben. Den var stor og hadde plass til flere både i dusjen og i omkledningsrommet. Dette er utrolig bra siden vi ofte må være to voksne med når vi er ute på tur. Så dette skal vi gjenta.

Nå er jeg forresten kommet hjem fra ferie, og har mange fine innlegg på lur. Har koset meg i ladet batteriene. Er nå klar for å gå løs på en høst med mange bryllupskaker.  Skal du gifte deg kan du ta kontakt så skal jeg sende deg invitasjon til kakesmaking. :)

Ha en strålende kveld.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

− 9 = 1