Endelig er dagen her…

I dag skal jeg endelig møte igjen alle som var med på Hele Norge Baker. Det bir premierefest i Oslo sentrum, og vi får sett førsteepisoden. Dere får se førstkommende søndag kl. 20.00. Jeg er virkelig spent på hvordan vi blir klippet sammen. Men uansett åssen de fremstiller meg, så kan jeg se tilbake på en fantastisk opplevelse. Å være så heldig at jeg kom gjennom nåløyet til Tv3 var utrolig bare det.  Så at jeg møtte i Oslo i Mai som en av bare 12 deltagere er jeg stolt over i utgangspunktet. Og jeg følte det allerede den dagen som en seier. Men da å bli fraktet opp til Bogstad Gård, og få komme inn i teltet som var innspillingssted, ja først da forsto jeg hvor stor satsing dette var.

IMG_1928

Med en utrolig flink stab som både tok vare på oss, og alt lagt tilrette tok det ikke lang tid før vinnerinstinktet til oss alle 12 ble vekket til liv. SÅ VAR KAMPEN IGANG. Vi kjempet om kaker og deiger vi ikke kunne så mye om, lærte ting jeg skulle ønske jeg kunne før jeg dro, men hadde «the time of my life»!!

De var utrolig morsomt å møte de andre deltagerne, vi var så forskjellige, men hadde bakingen som felles interesse, og jeg tror mange har blitt venner for livet!

Hele_Norge_baker_2014

Bilder fra premieren kommer i morgen!!

Men her er kaka jeg har med…

IMG_4506

IMG_4503

Ønsker deg en strålende kveld!! Nå er det tid for party!!

Klem

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

25 − = 18