Fredag!!

Da er det endelig fredag, og jeg må si at å våkne opp og se den enorme mengden mennensker som har vært innom bloggen i går var helt utrolig.

Jeg har store planer som er under utarbeidelse. Går rundt å gliser hele dagen… men får litt vondt i hode også over mange valg.  Det vil bli en oppjustering på bloggen her også de neste ukene. Det blir ryddet i kategorier og gjort en ansiktsløftning. Jeg prøver å få siden til å bli enklere å finne frem på. Ønsker at du som leser kjapt skal finne det du er på jakt etter. :) Så har du tips til meg er det bare å komme med kommentarer.

Så dere som titter innom har masse å se frem til. :) Her vil det fortsatt være mest kaker og mat.

IMG_5030

Dette er kaken jeg laget til svigerfars bursdag, og han uttalte at dette var den beste han har smakt. Det legger jeg til mitt hjerte!! :)

IMG_4703

 

Det vil bli enda flere retter på bloggen. Jeg er opptatt av at ting kan være enkelt. og at det skal gå kjapt. Jeg er også opptatt av at å lage fra bunn går like kjapt som å kjøpe noe halvferdig. Og jeg er opptatt av at barn og unge skal bli glade i å være på kjøkkenet. Det er utrolig hva de får til bare de slipper til. Jeg drømte om å bli lører når jeg var liten. Men det var bare 2 fag jeg likte… å det var skolekjøkken og håndarbeid. Så det gikk dårlig. Jeg kunne fortsatt tenke meg å være lærer på skolekjøkkenet, aller mest for å lære ungdommen at det er morsomt, og enkelt å lage mat. I tillegg liker jeg å ta vare på tradisjoner innen matlaging.

Dere som følger meg vil fortsatt få en dose av livet mitt. Jeg holder på med noen fantastiske strikkeprosjekt om dagen… de prioriteres på sene kveldstimer når jeg trenger en pause, så bilder og oppskrifter kommer. :)

Denne helgen blir det feiring av 22 åringen, Vilde. Og jeg gleder meg selvsagt til å bake kake! Bilde kommer på søndag. Og i tillegg kan jeg love dere at jeg skal fortelle en hemmelighet også….

IMG_5045

Her er bildet tatt fra Vingen i Modum. Den er på toppen av VERDENS størete hoppbakke, som dere ser under meg, Vikersundbakken. Dette ble tatt da vi feiret svigerfars 70 års dag. og jeg er bare så fornøyd med denne koko kjolen… LOVE LOVE LOVE!!!

Nyt fredagen, og for dere som ikke følger meg fast, men bare dumpet innom, så er det hyggelig om du liker siden min på facebook. Den heter vakrekaker.

Liker du den vil du få opp når jeg legger ut noe nytt her. Og det er enklere også å kommunisere med meg. For jeg vil gjerne at dere tar kontakt, kommer med innspill og tilbakemeldinger.

Nå er jeg klar for en ny dag på jobben. :) Masse nyheter har kommet inn, det er veldig morsomt nå som alle 17. mai klærne er på plass.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

85 − 81 =