Glede, glede og atter glede…

For en helg. Helgen startet på trosdag med avreise til Savanger etter jobben. Skulle på fabrikkbesøk hos Sandnesgarn, gledet meg VELDIG, og hadde syhøye forventninger. Og deg må si at Sandnesgar innfridde 100%. Har kommet hjem med masse inspirasjon, kunnskap og iver. Tenkte vi skulle ta et bilde av oss forran fabrikken, men med mye sol var det litt vanskelig… ;) Men jeg deler selvsagt de litt dårlige bildene også med dere! :)

IMG_5730

Men her var vi altså, i en strikke elskers himmelrike!! Mange har ledd av meg de siste dagene før avreise, for jeg var nærmest auforisk. Og bedre ble det ikke med alle de flotte nyhetene som kommer til høsten. Må lage et eget innlegg med bilder fra visningen.

IMG_5709

Det kommer en helt ny garnkvalitet, og nye farger i flere av garnene vi har i butikken. :) Nå må jeg bare bli ferdig med noen prosjekter så jeg er klar til nyhetene når de kommer.

I tillegg til fabrikkbesøk fikk vi tid til å møte Hele Norge baker Aina. Det var veldig koselig, og vi var innom en ny bakebutikk som het SLIKKEPOTTEN. Så da ble det noe nytt bakeutstyr også. :)

IMG_5740

På kvelden var det en strålende festmiddag, med god underholdning.

IMG_5803

Her er Søstrene Sisters sammen med Harald og Eva. Fantastiske ledere for SandnesGarn. Jeg takker for en minnerik dag, og gyver på arbeidsuken med iver og glede!

IMG_5810

Men i tillegg har helgen bestått i masse kakebaking. Men det må bli et annet innlegg. :)

Nå tordner det ute, så jeg må avslutte. :)

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

+ 49 = 54