Hele Modum Baker. :)

Åmot Handelstand, Bygdeposten og jeg arrangerte i helgen en konkurranse for alle de flinke bakerne vi har i bygda. Og det var 9 påmeldt.

Og jeg er mektig imponert over nivået.

IMG_6017

Jørn Bråten fra Bygdeposten og jeg var de heldige dommersn som smakte oss gjennom alle de innleverte bidragene. Legg merke til dagens kjolevalg. ;) Jeg har fått meg cupcake kjole av mamma. Hun har tatt utgangapunkt i Sandnesgarn sinn oppskrift som er til barn. Og den er strikket i bommul. (MandarinMedi).

Bedømmelsen var ganskelig, men vi la vekt på smaken. Selve kåringen foregikk ute på terrassen til Drømmeverden. Og det kom mange tilskuere som var spente på hvem som stakk av med seieren.

IMG_6037

 

Alle i barneklassen (opptil 15 år) fikk familiebillett på svømmehallen og softis. Vinneren fikk i tillegg gavekort hos Søstrene Sisters. I voksenklassen var det også softis å hente til alle, og i tillegg fikk vinneren flott cupcake utstyr fra CACAS.

IMG_6030

Og vinneren er….

IMG_5433_5521533a IMG_5449_5521532a

Magnus og Nina Janette. GRATUELER til dere begge to.

Jeg håper dere melder dere på neste år også. Og at flere blir fristet til å gjøre det samme.

Neste år blir det sikkert en annen utfordring… Så gled dere! :)

Jeg gleder meg bare til å få flere av oppskriftene, og prøve de selv. :)

Hjertelig hilsen

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

62 − 58 =