I love alpakkaull.

Mellom kakebaking og butikken så rekker jeg som alle andre å sløve på sofan. Elsker å se serier, og netflix er en revolusjon. At jeg sløver på sofan blir kanskje feil å si, for jeg strikker, konstant.

Akkurat nå strikker jeg en jakke i alpakka ull, og det er virkelig fantastisk! Blir så ivrig, at jeg kommer meg nesten ikke i seng på kvelden!

Til alle som ønsker å komme igang med strikking så har jeg bare et råd. Du må starte med noe du virkelig har lyst på. Og gjerne noe på litt tykke pinner første gangen. Det er viktig å få mestringsfølelse på at dette vokser, og du får til!!

Så altså, du må ikke finne på å starte med sokker, eller noe annet lite som egentlig er kjedelig.

I tillegg er strikkingen ekstra morsomt og givende om du strikker i farger som gjør deg glad! Mange synes jeg er litt for våggal når jeg setter igang, men jeg vil ha mitt særpreg, og da er strikkingen helt genial! Her er det INGEN regler!!

Så lek med farger, og bli glad!

IMG_2751

Hilsen

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone
No comments yet.

Legg igjen en kommentar

37 + = 40