Just do it…

Her i heimen kan vi adoptere dette utrykket fra Nike. :)

På lørdag stod jeg på morgenen og pyntet noen cupcakes, og når jeg står slik og jobber har jeg tid til å tenke på bade nyttig og unyttige ting. Og på lørdag fikk jeg det for meg at jeg måtte finne en måte å få et garderoberom hjemme. Jeg blir nemlig gal av at det er klær overalt.

Så jeg funderte enstund, og lanserte for Runar at jeg vurderte å ofre kontoret mitt, og flytte det jeg har der opp på loftstuen. På loftstuen har jeg hatt en sykrok, og jeg inser at jeg er av den litt rotete typen. og nå om dagen får jeg uansett ikke tid til å sy, så jeg var villig til å ofre syplassen til kontor.

På den måten kunne jeg ta kontoret til garderobe. Samtidig gav jeg Runar muligheten til at han eventuelt kunne flytte utav rommet som han har inredet til musikkrom, og at han kunne få disponere loftstuen med all sin musikk derom jeg fikk rommet hans til klær….Så etter noen timers betenkning, kom Runar frem til at han kunne flytte opp, og jeg få rommet hans.

HURRA HURRA HURRA…!!!

Søndag var Runar igång med å tømme stuen. For han hadde en klausul i avtalen, og det var at stuen må males.

IMG_6041 IMG_6042

Min koselige og nøytrale grønntone var ikke bra nok for musikkrom. Og jeg er helt enig. Skal vi først flytte noe så må det bli tøfft også. Så mandag bar det til Jerni ModumBygg. Og takket være super god hjelp fra Anne Kat fikk jeg fargen som skal bli perfekt…. Det blir hvertfall bra med ENERGI!!

IMG_6044

Så jeg ser muligheten for å få garderoberom i løpet av uken… Det skal bli digg!! Så nå maler jeg og drømmer meg bort i fine knagger til vesker og smykker…hyller til sko og at klærne endelig skal være mulig å holde orden på. :)

Men dere skal få se musikkrommet ferdig også. Tror det blir veldig bra. :)

 

Men jeg får bare jobbe videre!!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

+ 65 = 75