Leo og meg…

Fredag kveld var det Leo Ajkic som var kveldens vert. Og jeg fikk ikke være «Dama til» , men fikk gleden av å lære gutten å strikke.

Han var absolutt en nybegynder, og han lurte veldig på om jeg var like god på strikking som baking. Og da måtte jeg si at det er strikking jeg virkelig kan, baking er en hobby. :)

IMG_5809

Men hvertfall, han skulle strikke, så jeg la opp masker for han.

IMG_5806

Men det var vanskelig å skulle lære han å strikke, og at en av oss skulle holde mikrofon samtidig. Så da var det suverent at Dorte Skappel kom opp og holdt mikrofonen for oss. Så det ble folksommt i den lille toseteren, men det ble både morsomt og hyggelig.

IMG_5807

Vi fikk pratet med både Dorte og datteren hennes etterpå. Utrolig hyggelige damer. Og vi gleder oss til fortsettelsen på samarbeidet de har med Sandnesgarn.

IMG_5812

De lager fine modeller i enkelt strikk som alle kan klare. Jeg tror Leo må øve litt til på teknikken. Men øving gjør mester også i strikking. :)

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

+ 21 = 31