Lørdagskos…

I dag blir det en deilig og slapp dag.

Startet med en sen frokost, og tv titting. Deilig å ha en liten tv på kjøkkenet. Det er koselig siden jeg tilbringer ganske masse tid i dette rommet.

IMG_6947

Med gode stoler og god plass er det her jeg gjerne jobber med regnskap, leter etter nye oppskrifter både i alle bøkene jeg har, og på nett. Og selvsagt lager mat. I kveld kommer søstern med familie for å se på lille Amy. (den nye pusen).

Så da får vi lage noe godt til middag… får bla i noen kokebøker bøker etterpå, for akkurat nå blar jeg i gamle album. Det er utrolig festelig. :)

Jeg kan konstantere en ting, og det er at permanent må ha vært veldig moderne når jeg var ung… for det er mye krøller. IKKE bra!!

IMG_6949

Så nå leter jeg etter noen bilder som beskriver min oppvekst… skal snart feire 40 års dagen sammen med gode venner. :) Gleder meg veldig til dette! Og jeg anbefaler alle å titte i gamle albummer en gang i blant bare for å føle seg litt lykkelig over utvikling. Det er ikke farlig å bli eldre føler jeg.

Ønsker alle en god lørdag.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

− 5 = 1