Macroner i Roma.

Har i helgen vært på hyggelig tur, med gode venner til Roma. Der var det fortsatt det vi synes er sommer, så vi trasket gatelangs i sommertøy i flere dager. Og det er virkelig inspirerende får ganen og bakegleden.

I Roma er det mye god mat. Og det er mye der som passer min gane. Men er det bare oss nordmenn som er opptatt av grovt brød??

Vi er opptatt av nøkkelhull, helkorn, BMI, kalorier, lowfat, antioksidanter, rawfood, osv

I Roma virker det som om ingen tenker på dette, de spiser pasta, pizza og loff til frokost, men det er langt mellom hver overvaktige italiener… Kanskje vi skal kose oss «moderat» slik det virker som de gjør?

Jeg fikk smake bade god mat og gode desserter. Og ble inspirert til at jeg en av de første dagene vil lage makroner igjen… Det er en fantastisk liten godsak. Du finner min oppskrift her.

roma

 

Denne helgen hadde i tillegg Paven et aldri så lite opplegg på Petersplassen, så der var det samlet mange tusen mennesker. Morsom å oppleve dette, men utrolig lange køer for å komme inn og se i Peterskirken og Vatikanmuseet.

Men vi fikk med oss det meste.

roma2

 

Borte bra, men hjemme best!

 

Ha en strålende uke!

 

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

29 − 23 =