Maratondag med strikkekveld.

Dette var jaggu litt av en dag i går. Siden jeg tyvstartet på kjolevaka så måtte jeg opp litt tidlig for å finne der perfekte premierekjole. Den gjorde nytta si, for veldig mange kommenterte at jeg var så fin i dag. Hyggelig når de lurer på om jeg skal noe spessielt etter jobben, og at jeg kan si at jeg bare har puntet meg for at de skulle komme og handle. :) Mange blide ansikt.

IMG_4226

Så dagen startet på jobben kl. 0900. Det er jo ikke så tidlig… men når jeg kom hjem 13 timer senere altså kl. 22.15 så må jeg inrømme at jeg var litt sliten. Fantastisk morsom dag på jobben. Som sagt masse glade mennesker. Og en ting VELDIG mange hadde til felles var at de skulle heklt OL lua. Hører rykte om at butikkene er tomme for lyseblått garn… vi har fortsatt i hyllene. Og det morsome er at det er bare fantasien som begrenser. Folk lager luen i babyull, merinoull, duo og duett. Så det blir luer for en hver smak. :)Men fortsatt skulle dagen bli enda bedre.

Vi inviterer til strikkekveld i butikken en gang pr måned, og i kveld var vi litt usikre siden det er OL og greier, men det kome flere en noen sinne. Veldig hyggelig. Det er livlige og morsomme damer. De kommer med strikketøyet, og vi drikker kaffe og skravler. I kveld skulle butikken være oppe til kl. 22, så vi hadde god tid til å hjelpe de som trengte litt ekstra drahjelp, og vi fikk tittet på prosjektene deres. Midt i strikkekvelden hadde jeg et lite forsvinningsnummer og rakk å lede årsmøte i Åmot Handelstand. Det er viktig med samhold i næringslivet. Vi må gjøre hverandre gode, og ønske hverandre alt godt. Så viktig arbeid å engasjere seg her synes jeg. :)

IMG_4232

IMG_4228

I dag er det en ny dag i ny kjole, med nye muligheter. Og valentinsday… shit det har jeg glemt… Spriter opp med rød ko:ko kjole og hjertesmykke. :)

IMG_4235

Dagen i dag vil by på arbeid, besøk til Andreas og må finne på noe hyggelig til mannen. :)

Ha en strålende dag!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone
No comments yet.

Legg igjen en kommentar

31 − 29 =