Mitt kreative rom…mer en vakrekaker.

Kontoret er i tillegg til kjøkkenet et viktig rom i huset.

Det er her jeg har alle mine bøker, og all inspirasjonen.. Akkurat nå er det litt preget av jul, siden julegavepakkingen også foregår her.

Om du ikke har muligheten til å inrede et helt rom, så lag deg et hjørne, eller en hylle du kan samle all inspirasjonen, og ting du er glad i.

Her er en liten titt inn i mitt inspirasjonsrom. :)

IMG_3630

Dette er delevis «arbeidsplassen min». Det er her kreative ideer kommer…og det er her jeg jobber med bloggen.

Vakrekaker er for meg mere en bare fine/vakre kaker. Vakrekaker er for meg motstykket og opposisjonen til de grå hverdagene. Det er for meg en terapi å sulle og dulle med noe som blir fint, smaker godt, varmer og gleder. Dette kan være både kaker, mat, strikking og synging. Og Vakrekaker ble navnet på bloggen. Jeg setter pris på at du følger meg, og finner du noe du liker er det hyggelig om du deler det med noen du er glad i.

Det er fortsatt noen dager til jul, og du kan fortsatt glede noen med å lage en fin gave. Om du ikke kan lage, så kjøp ingrediensene, og gi bort disse sammen med oppskriften. Så gleder du andre med å kunne lage noe selv.

IMG_3620

 

IMG_3625

Dette gamle bordet arvet jeg etter min oldemor. Det var blitt slitt og ødelagt gjennom 100 år, så jeg har malt det i en relativt frisk farge. Dette symboliserer både arv, minner, og familie for meg. Så ikke vær redd for å gi noe gammelt en ny farge.

IMG_3631

Disse fantastiske koppene har jeg på vegghyllene. De fikk jag i gave av noen venninner. Blir glad av å drikke kaffe av noe som er så fint! Men de kan ikke settes bort i et skap, de må vises frem!

De er laget av ei som driver keramikk verksted i Kongsberg. Pias potter. :)

IMG_3633

Og i anledning julen har jeg hengt opp julegardinene mamma hadde på kjøkkenet når jeg var liten. Husker fortsatt disse veldig godt. Det er nok kanskje siden lillebroren min var veldig redd for nissene. Han turte nesten ikke gå inn på kjøkkenet etter at disse kom opp 1. søndag i advent. :)

Ønsker deg en strålende dag! Nå er jeg klar for å gå på jobb, håper på bra juletrafikk! Og i kveld er det julekonsert i Åmot Kirke.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

5 + 3 =