Musikkrom

For litt siden fikk jeg meg walk in closet, og i den omgjøringen ble det flyttet rundt på flere rom. Slik er det ofte her hos oss… Denne gangen ble det til at vi malte softstuen for at den skulle bli litt tøffere, og passe til musikkrommet som ble flyttet opp en etasje. :) Og for folk flest som er glad i å male i hvitfarger, så skiller vi oss ut med å male i farger. Og noen ganger ler til og med de på Modumbygg. Og flere ganger opplever jeg at fargene vi velger ikke er så lette å få lage. Denne gangen skulle vi har orange. Og det var ikke så enkelt. Men med god hjelp fant vi fram til en farge som ble perfekt!! Tusen takk til Anne Kat på Modum Bygg. :)

Så her er en sniktitt på resultatet.

IMG_6476 IMG_6479

Det er ganske orange, men med så hvite tak, mange hvite dører og at alle hyller er hvite så gir fargen rommet karakter. Vi er fornøyde, og jeg anbefaler alle der ute til å sette litt farge på hverdagen!!

Hilsen

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

12 − = 4