Nå pakker jeg bilen…

…og vender nesen mot vest. :) På vestlandet er det konfirmasjon denne helgen, og vi drar vestover til Ørsta for å feire datteren til et vennepar. Det blir rart å dra vestover denne gangen siden mamma og pappa her flyttet østover. Rart å ikke skulle «hjem». Men slik som jeg gleder meg. :) Konfirmanten og jeg skal lage konfirmasjonskaken på fredagen. Hun skal få være med å pynte selv. Så nå er baggen med kakeutstyr pakket. :)

IMG_5461

Håper hun synes dette blir morsomt!! Sist sommer lærte jeg henne å lage roser i marsipan. Så nå blir deg videregående kurs. :)

Så har har jeg pakket endel av det jeg har. Det er diverse utstikkere, silikonformer, silikonblonder, cutter, farger, sprayer, lim, perler og mye mere. :)

IMG_5466

Så bilde kommer på lørdag eller søndag. :)

Ellers håper jeg det blir tid til å se mange andre av mine barndomsvenninner. Få surret en tur rundt på gamle tomter. :)

Så nå er det bare å leite fram bunader og sølv. Men også treningstøy og annet. Skal ha maks utav 4 fridager. :) Kanskje optimistisk når to av dagene går til kjøring og en til konfirmasjon… :) Men jeg er evig optimist!

Vedrørende kake så må jeg bare dele bilde av en kake jeg baket for noen år siden. Den er med sjokoladepasta som jeg laget…eller prøvde å lage på Hele Norge Baker på søndag. Det har ergret meg mer en en natt at Pascal sier at han vet løsningen, men ikke vil si det. Jeg viste også løsningen. Men vi står ikke på et utstyrt kjøkken hvor det bare er å hente fra spisskammerset… Grrr. veldig iriterende. :) Her ser dere hvor fint det kan være.  sjoko kopi

Det har vært en utrolig pågang med konfirmasjonskaker. Gleder meg til å få lage mange vakrekaker. :)

Her er bilde av noen flere jeg har laget tidligere…

Konfirmant2 exp kopi

IMG_0097 081

 

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

85 − 77 =