Nye muligheter….

Ja da her det jaggu blitt et nytt år.

Den sise uken har jeg hatt noen dager fri, og det har vært godt. Eller fri, og fri fru. Blom… :) Har jobbet noen dager i romrulen, og i dag har det vert telling i butikken… og jeg kan fortelle at vi har fortsatt masse klær i butikken etter jul, og mengder av garnnøster og knapper. Men nå er vi ferdig, og klare for et nytt år med nye utfordringer og muligheter!

I år kom julen litt kjappt på meg, og jeg rakk aldri å lage julekort. Men 10 sorter kaker var på plass i boksene. Så jeg har selvinnsikt nok til å se at jeg prioriterer litt skjevt…

Men jul ble det. Det ble selvsagt litt julekaker også.

IMG_1285

IMG_1284

IMG_3731

IMG_1283

 

Opp i julen rakk jeg også å lage en kake for noen jeg kjenner!

Morsomt å pynte med roser og nisser. Dette er en marsipankake med jordbærkrem.

IMG_3664

IMG_3662

 

Ellers har det vært tid ttil å besøke Andreas litt også. Og med det mildværet har det vært godt å få litt frisk luft.

Nyttårsåften fikk vi besøk av noen gode venner, og vi koset oss med kalkun og godt tilbehør. Barna lekte og vi fikk skravlet. Aurora var veldig flink til å dekke barnebordet på kjøkkenet. :)

IMG_3792

 

Jeg laget voksenbord på stuen.

IMG_3816

 

Og for anledningen hadde jet tatt på en nystrikket kjole. Denne er strikket etter en av oppskriftene til Tine Solheim. Veldig søt!! Vaskelig å vise på bilde da den er sort. Men skal nok bruke denne mange ganger! Kan avsløre at det er lunt og godt med ullkjole, og masse stearinlys!

IMG_3807

 

Jeg vil ønske alle dere som følger bloggen min et godt nyttår, det er hyggelig at mange leser og deler det jeg skriver.

Jeg gleder meg alltid over nyttår! Det er noe med at jeg alltid har friske tanker, mange planer og er litt energisk i januar!! Så nå gjelder det å smi mens jernet er varmt!! :) :)

Hjertelig hilsen

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, , , , , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

47 − = 45