Nyheter.

Kjære lesere. Vår er litt ensbetydende med en ny start… og med det, nyheter og nye muligheter.

IMG_4917

Noe av det morsomste, men også det vanskeligste med å drive egen butikk er å dra på innkjøp. Da skal vi velge ut hva vi tror dere som handler i butikken vil kjøpe til barna deres… Vi var på Name it på mandag, og handlet alt til skolestart å jeg kan love at det blir masse fint. Det er vanskelig å velge. :)

Det deilige med å dra på innkjøp er at vi får servett god mat, og på mandag fikk vi KAKE! Den var kjempegod, så jeg skal lage en lignende oppskrift. Men ikke denne uken, nå er det litt travelt. Men det blir mange andre kaker denne uken. Både bursdag, bryllup og dåps pynt er under produksjon.

IMG_4919

 

Og siden vi var i Oslo måtte vi legge turen innom sentrum og den beste godtebutikken jeg vet om…CACAS. Handlet masse nytt og fint. Så nå gleder jeg meg til å lage nye kaker, og prøve nye teknikker. :)  Det kommer bilder, og oppskrifter senere i uken. :)

IMG_4960

I går var jeg både på bading med Andreas, og dro hjem til han på kvelden og spiste kveldsmat og fikk han i seng. Han var i et sprudlende humør, og det er veldig hyggelig. Men når han er så glad, blir det veldig mye høye lyder, så høye at det er nesten farlig for hørselen. Jeg har forståelse for at de som jobber hos han, og andre med høyt volum, noen ganger må putte inn en «sov i ro» i ørene for å verne hørselen. Men uansett så var han i toppform. Og det toppet seg med latterkrampe av å ta bilde med blitz under dynen. Så her er en liten serfie! Vi er heldige som har en så glad gutt. Det kunne vært så mye verre. :)

IMG_4935

 

Nå er det tid for kontorarbeid… er glad jeg ikke har fritidsproblemer.

Ønsker dere en god kveld.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone
No comments yet.

Legg igjen en kommentar

18 + = 20