Rørt til tårer…

Sist uke fylte jeg 40 år, med det i seg selv er ikke noe å bli rørt av. :) Men jeg inviterte gode venner på fredag kveld til stor fest, og det rører meg hvor heldig jeg er som har så flotte mennesker rundt meg.

IMG_3951

n6jwRLD67oGOJiYOZ2D_grzGSwtzwfXXM45aaR91gUM t6L7ptp_skT43Rb4jc8dAnNOE_l_fyw78wVSJ6Mllb0

Det er fantastisk morsomt å planlegge en stor fest. Halve moroa er å finne de perfekte tingene som pynt og duker. Jeg fikk låne norges glass fra flere venninner. Så tilslutt hadde jeg nesten 300 glass. Dette ble virkelig fint.

Og dukene er rett og slett en hel rull med stoff fra stoff og stil. Så nå har jeg mye rosa duk liggende. Si fra om noen vil låne!! Å bestemme mat og drikke er selvsagt også gøy, men det viktigste var  kaker.

IMG_3947-2

Jeg hadde laget alle kakene selv utenom sjokoladekaken med karamel og popcorn. Den var det Helene – Kakepiken  som hadde med. Jeg gleder meg til å lage denne i bakeriet snart for den var NYDELIG!!!

IMG_3995

Kakene som er her er marsipankake med bringebær og vaniljekrem. Sjokoladecupcake med myk smørkrem, bærdessert i beger med vanilje og pikekyss, macroner og sjokoladekake med lys sjokoladekrem og rosa smørkrem utenpå. I tillegg var der glutenfrie vaniljecupcakes. Så de 2 i selskapet sam er alergiske mot gluten hadde faktisk 3 ting å velge mellom. Slikt synes jeg er hyggelig å ha tenkt på. Jeg tror alle 80 gjestene var godt forsynte, og det kunne sikkert vært kake til 80 flere. Så restene av kakene ga jeg bort til de som skulle ha selskap i samme lokalene dagen etter. Tror de ble ganske glade. :)

4JL6NZwd1kCYW4xpDS_WwiMQMvRMtWIGAMc-LqJo_nc

Det var mange underholdningsinnslag, og jeg fikk alle gjestene med på å synge 2 sanger. Må jo bare «bjuda på». Det blir ikke mere moro en man lager selv.

Jeg vil takke alle for en uforglemmelig kveld. Hyggelig at noen av mine venner fra Hele Norge Baker også tok turen til Modum. Her er jeg sammen med Helene - Kakepiken og Knut Olav – Hr Knutsen. Sjekk ut bloggene deres!!

IMG_6999

Nå har jeg inntatt strikketøyet og nyter søndagskvelden. Fikk masse nydelige blomster og ting jeg kan pynte opp med. Elsker denne puten og lyset fra Riviera Maison.

IMG_7007

For en GLEDE!!!

Ønsker alle en god søndag kveld!!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

96 − = 94