Tromme kake

Jeg laget en tromme til en brudgom, og utgangspunktet var trommesettet han har. Og siden det er dekorert som det er var det ingen annen utvei en å male kaken for hånd… resultatet ble ikke så verst.

IMG_6012

Selve kaken var en saftig sjokoladekake med en lys sjokoladekrem. Oppskriften på kaken finner du her. :)  Og utenpå kaken hadde jeg en hvitsmørkrem. Skal du dekke en sjokoladekake med hvit marsipan eller fondant som her er det viktig at den er dekket helt med hvit krem først, pass på at det ikke kommer masse smuler i den hvite kremen, for det kan vise gjennom dersom du får kjevlet tynt. Og så tynt bør du egentlig kjevle. Ellers blir det veldig hardt og søtt… :)

IMG_6013

Morsomt, men tidkrevende. :)

For å male på kaken trenger du pastafargene til Wilton. Du får de på Cacas, jernia og andre butikker som selger kakeutstyr.

Ha litt sprit (40%) i et eggeglass, og jobb med en god pensel. Du må prøve deg fram på hvor mye gele du trenger for å få frem riktig farge. Så er det bare å male. Så er du en kusntner, så er det mulig å lage fantastiske kaker. :) Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å male, det hadde vært veldig morsomt.

Ha en strålende kveld.

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

83 − 76 =