Vårnytt…

Har brukt dagen i dag på Lillestrøm, på Gave og Interiørmessen.

IMG_4035

Vi startet med friskt mot, og det er ganske lurt for dette er et stort stykke arbeid… :)

Første stopp var SandnesGarn. Der fikk vi handlet masse fint. Og vi gleder oss virkelig til at det kommer nye oppskrifter.

Vi synes det er morsomt å se på de nye modellene, og her har jeg KLEMT meg inn i en XS modell som kommer. Så dette er nok neste prosjekt! Den var helt min stil!!!

IMG_4050

Ellers har vi handlet litt av hvert… men høydepunktet på dagen var å finne vår egen bagg utstilt. :) Denne har vi fått produsert selv gjennom en dansk leverandør, og de har levering i februar! Så å finne den på messen var GØY!!

IMG_4038

Håper dere alle kan se at det er selvportertt på posen!

Fikk enormt med oppmerksomhet på grunn av strikkejakken min i dag, så får dele bilde med dere!

IMG_4040

 

Jeg ble inspirert av boken Myke masker og lekne sting. Og har laget min egen vir på Fanakofta. Morsomt å lage egne kreasjoner. Og det var fint å strikke inn armene bare med å felle i ytterkant, og ikke på beggesider som på raglonfelling.

Nå skal jeg sette meg ned på kontoret og kose meg med den nyeboken vi kjøpte inn til butikken i dag. Denne er i butikken fra i morgen!

IMG_4053

 

Det ser ut som om boken er full av oppskrifter på både strikk, hekkling og oppskrifter på mat. Så dette er 100% innenfor mitt felt! Skal kose meg i kveld!

Ha en strålende søndag!

 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

− 1 = 3