Walk in closet

Ja. Hipp hipp hurra. Dette er nå en realitet.

Jeg, eller rettere sagt vi, har fått walk in closet. Som på godt norsk rett og slett er et klesrom. Og jeg sier jeg fordi, jeg tror definnitivt at, jeg er den gladeste i denne familien akkurat nå. Nå kan Runar bare bære de rene klærne rett hit. Og jeg legge på plass… Ja for det er han som vasker. Flink mann, og godt oppdratt!!

Det å ha alle klærne samlet på ett sted er praktisk. Og hadde jeg bygget hus i dag hadde jeg laget et enormt vaskerom med en langvegg med «ren» sone og alle klørne og andre siden med vask, tørk og brett… Tenk så praktisk. Ikke støv og rot i hele huset…Men nå har jeg hvertfall ( ja, jeg sier jeg igjen…). fått nest best. altså klesrom.

Her er noen bilder fra det ikke helt ferdige vidunderet.

IMG_6104

Dette var tidligere husets musikkrom, og jeg har ikke forandret fargen. Fargen er helt mørkebrun og hetter «nøtt».

Jeg elsker denne fargen og har den på kjøkkenveggene og på kontoret også. Alt kommer bedre fram på mørke vegger, og at et rom virker mindre gjør vel ingen ting?? Rommet er akkurat like stort, men det har fått karakter. Det er slik jeg ser det. :)

Og alle klesrom bør ha prismekrone. ;)

IMG_6095

Ikea er vår venn, og vi har sort belte i å skru sammen expedit. Vi har MANGE hjemme og i tillegg har vi begge to mange i butikkene våre. Og de fungerer til så mange ting. Her bruker jeg de til klær, sko og vesker.

I tillegg har Ikea disse geniale hengerne som passer til skjerf. De kan sikkert brukes til andre ting også. Men jeg har to stykker som jeg har sortert skjerfene mine på. Røde, rosa, sorte, hvite og grønne henger her. Blå, lilla, beige nog turkise henger et annet sted.

IMG_6097

Bak døren var det plass til en bokhylle som kunne være skohylle. Jeg trenger noen flere hyller. Men nå har jeg virkelig kontroll. Så skal jeg henge opp en stang til støveletter. Da vil de holde seg pene. :)

IMG_6105

Oppå kommoden har jeg sammlet deler av smykkene.

Og fra dette rommet så går vi inn til et eget «rom» der klærne henger. Aurora har fått sitt eget heng til kjoler og skjørt. Resten av klørne hennes er også samlet her i kommoden.

 

IMG_6107

Det er utrolig å kunne gå inn og ha oversikt over alle kjoler, topper og jakker. Så mye enklere å både holde orden, og ta vare på klærne.

IMG_6094

I tillegg er det plass til å «legge» seg litt nedpå. Det er faktisk så jeg får lyst til å ta med en bok…

Så til deg som planlegger nytt hus. Lag pass til et slikt rom. Det anbefaler jeg på det sterkeste. :)

Ha en strålende kveld!!

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

44 + = 51