WorldCup Vikersund 2015

Kan uten å overdrive si at denne helgen har vært preget av at det er WorldCup her i Vikersund.

Jeg har jobbet på butikken i helgen, så jeg har ikke fått vært i bakken hverken som besøkende eller frivillig. Men jeg bidrog på Sportsgudstjenesten i går, og senere på dagen fikk jeg med meg den nyeste verdensrekorden på 251,5 meter!! Det er UTROLIG!

IMG_7811

Jentegruppen «Gnist» hadde oppmøte og lydprøve kl 09.00, så etterpå var det god tid til kaffe og strikketøy. En virkelig hyggelig start på dagen.

IMG_7804

 

Og for en fin gudstjeneste, tenker hver gang jeg er på slike søndagsgudstjenester at dette bør jeg gjøre oftere. Det var sang av Ole Børud, og det var vi i jentegruppen som ledet allsangen. Utenom sang var det både sokneprest Geir Holberg som ledet det hele, og biskop Per Arne Dal som holdt dagens preke. Og med masse folk i kirken ble jo dette en opplevelse. :)

Nå som Vikersund skole har avviklet skolegudstjeneste til påske og jul burde kanskje vi foreldrene ta ansvaret vårt og ta med barna noen søndager i året. :) Det var flere barn der som sjarmerte i midtgangen. Og jeg er sikker på at kirken disker opp med «søndagsskole» om vi møter opp.

Jeg tenker hvertfall at det er vårt ansvar å gi barna en kristen tro. Og skal vi klare dette må vi praktisere og bruke kirken mere. Jeg håper å se mange i kirken fremover på søndagene.

I dag er jeg litt spent, skal få en skoleelev hos meg på bakeriet noen dager denne uken, og jeg er ingen pedagog. Blir spennende å se om jeg kan lære henne noe. :)

Ha en fin dag!

Anne Kat

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

− 5 = 3