Wowww…så fort tiden går!!

Dagene bare flyr avsted, og jeg har ikke vert innom kontoret på flere dager. Tror kanskje det er en uke siden sist. :)

Og det har ikke vært noe galt, bare mye å gjøre. Faktisk så masse at jeg er helt proppfull av ting å fortelle. :)

Nå er vi på vei ut døren og skal i etterpålag til en konfirmant i vennegjengen. :) Og konfirmasjoner har det vært noe av i det siste. Så jeg får lage et lite bildegalleri så dere får se noen av kakene. :)

Men her er en kake hvertfall.

IMG_6014

Det er gøy når konfirmanten eller foreldrene har ønske om noe annet en det som er vanlig.

Og jobben med kakene er ikke bare når jeg står i bakeriet og utfører selve kaken, men jeg drømmer om de om natten også. Og kan våkne med en ide, eller en tanke om hvordan kaken kan lages.

Og halve jobben er godt utstyr. Nå har jeg vært så opptatt med å bake kaker som er bestilt at jeg ikke har hatt noe tid til å se på nyheter, og få inspirasjon fra flinke kakebakere til ny pynt, men nå som konfirmasjonene er over blir det kanskje litt mere tid til å utvikle teknikker og løre nye ting. Ønsker meg tid og mulighet til å gå på noen kurs. Det hadde være morsomt.

 

IMG_5937

Så dagene fremover kommer det mange innlegg…og det er hyggelig at noen der ute har savnet innlegg på bloggen. Har fått meldinger fra folk som lurer på om alt er bra. :) Hyggelig at dere følger med, og bryr dere!!

Stor klem til dere alle

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditEmail this to someone

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

+ 53 = 55